Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Allmänt Cornish Rexprat

Djäknens lokaste

2017-11-25 13:12 #0 av: EvaOstlund

2004 fick vi möjligheten att som först, fodervärd och därefter att helt ta över ägarskapet av en underbar liten Cornish Rex hona vid namnet Djäknens Lilla Hjärtat ((S)SVERAK LO 170185) . Vi gav henne namnet Zsazsa som den primadonna hon är. Zsazsa är avkomma till just Djäknens Lokaste och Råådalens Fabian med födelseåret 2001.
När Zsazsa kom till oss var hon en liten katt på ca 2.7 kg och besvärades av en tunn päls och ständigt rinnande ögon. Hon var mycket skygg men sökte sig nästan omedelbart till oss och har sedan dess varit centrum i vår familj, vilket nog varit bra för henne. Den 15 februari 2018 blir Zsazsa 17 år, hon upplevs fortfarande som en kattunge när hon går ut på promenad under den varma sommaren men kan fortfarande visa starkt ansvar för sitt revir mot grannens mycket stora Russian Blue hane. Vår Cornish Rex katt är mer som en hund och är mycket ömsint och tillgiven .
Mvh
Eva Östlund

Anmäl
2017-11-25 20:31 #1 av: Eine

Finaste Lilla Hjärtat . Underbart att höra lite om henne och att det har gått bra. Många varma hälsningar till er , och nospuss till kissekatt PussmunHjärta

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.