Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Att tänka på innan katten kommer!

Köpa en katt till

2017-04-20 11:35 #0 av: Nathly

Hej!
Det är såhär att jag och min pojkvän nyss flyttat ihop och han har en steriliserad bondkatthona. Hon är jättesnäll men tycker verkligen inte om andra katter. I mitt föräldrahem bor det två katter jag är uppvuxen med av rasen german rex. Jag saknar verkligen deras psyke som tyvärr saknas hon vår bondkatt. Jag har nu hittat en cornish Rex kattunge (hane) som jag kan få köpa men är osäker på om jag vågar ta risken. Jag älskar katter och vill gärna ha en till med just deras speciella psyke. Vad ska jag göra? Snälla hjälp
//
Nathalie :-)

Anmäl
2017-04-21 18:13 #1 av: VoxBauers

Testa! Förstår precis vad du saknar! Även om vi haft en huskatt med typiskt rex-temperament! 

Det kommer säkert att vara lite fräs och från början, men det brukar ge sig efter ett tag!

Är pojkvännens katt utekatt? 

                                                               www.voxbauers.weebly.com                                                                  www.cornishrex.se

Anmäl
2017-04-22 21:11 #2 av: Nathly

Tack så mycket för svar! Hon får gå ut och in som hon vill men hon lämnar ändå aldrig gården och är nästan bara ute när vi är ute. Haha så man kan väll nästan kalla henne innekatt. Jag har tingat cornish rexen nu så jag hoppas bara att det ska gå bra! :-)

Anmäl
2017-04-23 00:38 #3 av: VoxBauers

Tänk bara på att utekatten kan ta med sig smitta in till innekatten. Se till att hålla båda vaccinerade årligen! Lycka till med din cornish!

                                                               www.voxbauers.weebly.com                                                                  www.cornishrex.se

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.