Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Sjukdomar och andra bekymmer

nyser blod

2017-02-11 17:00 #0 av: evali

Hej, har en 11-årig hona som sedan ett par veckor nyser blod ibland..... det kan vara så att hon nyser ett par ggr om dagen, medans det andra dagar inte nyser alls, så därför tror man ju att hon har tillfrisknat...... så kommer det igen..... Hennes allmäntillstånd är bra, hon äter, dricker mm , möjligen något tröttare..... Är det någon som har erfarenhet av detta? 

Anmäl
2017-02-11 17:07 #1 av: MonicaLagerquist

Är hon vaccinerad som hon ska?

Jag skulle nog kola upp det hos en kunnig veterinär som kan katter.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2017-02-11 17:26 #2 av: Scorpio97

(Har ej cornish rex, men såg inlägget under Nya Inlägg).

Min hona nös blod under någon vecka för några år sedan. Veterinären tyckte vi skulle avvakta eftersom allmäntillståndet inte var påverkat. En dag stack något ut ur nosen och det visade sig då att hon hade fått in ett grässtrå där. När vi fick bort det så nös hon inget mer. 

Men jag skulle också rekommendera veterinären som första steg.

//Jessie

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.