Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
För ev allergiker

Allergi tips

2016-05-15 09:36 #0 av: Cornish-rex

Hej!

Om det är okej för admin tänkte jag tipsa om en grej som faktiskt har fungerat för oss och en vän. Riktigt bra. Jag kan tänka mig att många av er kan ha nytta av det, då jag antar att det finns ett flertal här inne som är pälsdjursallergiker.

Allergenius har utvecklat ett hundschampo som ska minska hundens allergen. Utöver det är schampot bra för både päls och hud. Min vän har testat detta på sina katter. Hon ingår i de 80 procenten som faktiskt har märkt av en klar förbättring på sina hundar, men även på sina katter! Min man kan nu vara hos henne utan några som helst problem - trots att han innan blev väldigt dålig, även med allergitabletter.

Rekommenderas verkligen om ni har någon i er närhet som är allergisk! Även om det är speciellt till hundar (då katterna tvättar sig och har allergen i saliven) verkar det fungera på flera katter också!
Bara ett tips om man känner av allergin, kanske värt att försöka. Det gav i alla fall oss hopp! Dessutom går pengarna de får in från produkterna oavkortat till ett pälsdjursallergi-vaccin som forskarna hoppas kan komma ut på marknaden snart, om de får pengarna de behöver får de slutgiltiga testerna.

Kram och lycka till!


Anmäl
2017-08-30 15:35 #1 av: whitedicentra

Härligt att höra. Jag har själv funderat på att testa allergenius schampo om vi skaffar en cornish rex. Känns bra att höra att det fungerar för en ganska stor andel personer.

Anmäl
2017-08-31 23:30 #2 av: lockar

t Specialschampo. Bra för allergikern och katten.

Oparfymerat svenskt kattschampo som minskar mängden allergen samt återfuktar och vårdar kattens hud och päls.
Anmäl
2017-08-31 23:31 #3 av: lockar

Det blev inget bra. Men schampot finns också för katter.

Anmäl
2017-09-02 08:52 #4 av: MonicaLagerquist

Lägg gärna inlägget inne på http://rexkatter.ifokus.se/

där är det lite mer aktivitet.

Tack för tipset.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.