Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Fodervärd finnes/sökes

Söker du fodervärd?

2015-08-06 16:10 #0 av: Cornish-rex

Hej!
Mitt liv är nästan perfekt. Om jag säger att vår lägenhet i Gävle inte innehåller några fyrbenta varelser så förstår vi antagligen vad som fattas till perfektion. Mamma förde över sitt stora kattintresse på mig. Hon föll för en Birma för många herrans år sedan och några år senare fick jag äran att se flera lovande kattungar växa upp. Mammas uppfödning och små jamande hårbollar i all ära, men jag måste säga att jag är ännu svagare för katterna med mindre hår. Vi har haft både Sphynx och Cornish rex efter birmorna, men innan jag skaffade hund. Men nu när jag är utflugen från mitt barndomshem och min bästa hundvän gått bort saknar jag bandet, vänskapen och kärleken till ett djur. Jag vill så gärna uppleva kattunge-lyckan igen, eftersom jag tycker det är det finaste man kan vara med om. Så jag är på jakt efter min livskamrat i kattformat.

Jag skulle stortrivas med att vara fodervärd. Jag vet vad det kräver av mig då min familj har haft samma ansvar tidigare. Jag pluggar nu tre år framåt, endast två dagar i veckan, ett par timmar vardera. Är bosatt i Gävle med min fästman. Inga barn eller andra djur. Då jag drömmer om att få kattbebisar i hemmet igen är en hona av intresse. Men då jag går på magkänsla vet man aldrig vad som händer. Kanske slutar med att jag köper en hane.

I alla fall, om ni söker någon som mig får ni hemskt gärna dra iväg ett mejl till: emma.siljeholm@hotmail.se

Jag hoppas att vi hörs av och kan hjälpa varandra!
Emma.

Anmäl
2015-08-06 20:44 #1 av: AnnaS

Hej Emma, sett min annons lite längre ner? :-) 

Anmäl
2015-08-07 14:19 #2 av: Cornish-rex

Hej Anna!
Jag har sett din vackra tös, men kände att Gävle kanske var lite väl långt bort från er? Jag förstår att närheten fordervärd och ägare emellan är uppskattat och för många viktigt. Och underlättande många gånger. Om du kan bortse från detta, skicka mig gärna ett mejl :)

Anmäl
2015-08-08 08:56 #3 av: Cornish-rex

Kan väl tillägga att jag väntar på rätt katt! Så om ni söker fodervärd från december är detta fortfarande intressant :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.