Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

godmorgon tisdag

2015-01-27 10:04 #0 av: nakenkatt

Här är snön på väg bort nu. Väntar på min väninna och sedan ska vi ut på en shopping runda. Imorgon ska vi stå på hindersmässan och servera gulasch soppa och korv till gubbar som tittar på grävmaskiner, så det lär väl gå åt en del mat. Kul att göra något annorlunda ibland. Ha det så bra idag!

Anmäl
2015-01-27 22:59 #1 av: Leffe

Gulaschsoppa är gott

Anmäl
2015-01-28 18:25 #2 av: Eine

Gulasch är en av mina specialiteter,efter Ungerskt recept! Jag har ju ungerskt blod i ådrorna. 

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.