Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Allmänt Cornish Rexprat

Tatuering?

2014-11-07 16:47 #0 av: Diffy

Ja, är det någon som har tatuerat in någon bild på cornish rex? Om nån har lägg gärna ut en bild så man får se :)

Jag  är SÅ sugen på att tatuera in typ en siluett på underarmen på en cornish, men har inte hittat nån som jag gillar så funderar på att ta en bild av våra katter och rita av och ba måla i svart konturerna.

:D :)Katt

Anmäl
2014-11-18 20:51 #1 av: Arextocats

Det klart du ska ha en bild av dina egna superfina katter Blinkar

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.