Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

Trevlig Fredag

2014-10-03 11:31 #0 av: nakenkatt

Hej!!! Nu är det helg igen denna första i oktober. har städat i garaget och tänkte stå på loppis. Ett bra tillfälle att bli av med lite skräp. hoppas ni får en trevlig helg och hittar på något trevligt att göra!!

Anmäl
2014-10-03 12:33 #1 av: Eine

Önskar också en fin helg  till er alla. 

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2014-10-03 12:34 #2 av: Leffe

Hoppas ni får en trevlig helg. Själv ska jag bara ta det lungt

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.