Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

Måndagen den 8 september

2014-09-08 11:25 #0 av: nakenkatt

Eller god förmiddag. Är lite sen idag efter jobbarhelgens alla  timmar. Här regnar det och folk går förbi med uppfällda paraplyer. Har inga speciella planer för dagen. Med katterna är det bara bra och den nya flickan har kommit fint in i kattgänget. Planerar lite smått för hösten , skulle gärna vilja  åka på en utställning i oktober och så har vi vårat eget KM i nerikes i November. Alltid kul att ha något att se fram emot. Ha en trevlig dag allihopa önskar vi i Kumla.

Anmäl
2014-09-08 11:52 #1 av: Leffe

Skoj att den lilla tösen fungerar med de andra.

Här hemma försöker solen tränga fram, men den verkar ha det svårt. Själv sitter jag och väntar på ny leverans av syrgas.

Anmäl
2014-09-08 12:40 #2 av: MonicaLagerquist

JÄVLA SKITDAG!
Vi förlorade nyss Tamaras vackra maskade pojke.Har blev lite slö igårkväll och nu på morgonen hade han tappat en hel del i vikt och för en liten stund sen började han krampa och nu är han borta.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2014-09-08 12:41 #3 av: Eine

Här är solen framme och det känns lagom varmt och skönt. Sköt om er i dag!

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2014-09-08 12:48 #4 av: nakenkatt

#2 nej så tråkigt Monica, beklagar verkligen.

Anmäl
2014-09-08 16:14 #5 av: Eine

#2 Tråkigt Ledsen

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2014-09-08 19:16 #6 av: Mya

Så vi är tillbaka från "lilla mini semstern".
Det var fredag till måndag  vi var Värmland hos mina familj och bara hade roligt.

Katterna Mizzy & Ozzy förde låda,med sina ljud/musik mjavo nästa hela vägen , men sen så tycke de anpassa sig snabbt.
I ett stor hus finns det verkligen mycket att göra och springa.
Så på kvällarna var de lite utslagna i soffan, då vi såg på tv:e.
De har varit ute korta stunder i sela i trädgården och tagit nya höjder med klättring på möbler  och annat hos mina föräldrar. Men det har gått riktigt bra.
Både Ozzy & Mizzy har varit så sociala och envisa. Det tycke det var så roligt med att folk kom och hälsade på. Och senare på Kvällarna/mornarna  så gick de och letade vart folket höll hus.

Så idag blev det lång åkning tillbaka till Örebro. Vilket gick rätt bra, nog att Mizzy pratade nästan hela vägen. Men sen somnade de både i transportburen.

Nu har vi alla tre sovit då vi kom hem och katterna tycks vara pigga.Kanske lite fundersamma vart det stora huset tog vägen.
Nåja de är hemma och tycks ta det lugnt.


Anmäl
2014-09-08 19:24 #7 av: nakenkatt

Kul att det funkar så bra med katterna.Dio var min favorit i kullen. Hon var så speciell men tyvärr lite vindögd.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.