Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

Fredag den 8 Augusti

2014-08-08 09:32 #0 av: nakenkatt

Idag är den här dagen jag väntat på så länge. Har ju länge väntat på att få hem en liten kattflicka, men idag ska det äntligen bli av. jag ska få hämta upp den lilla tjejen i köping. Jag kommer snart att presentera den lilla fröken här. Men innan dess har jag tyvärr ett tråkigt tandläkarbesök att klara av, men det brukar ju gå bra det också bara man kommer dit. Hoppas ni andra får en trevlig dag.

Anmäl
2014-08-08 11:46 #1 av: Leffe

Den som väntar på något gott...och då menar jag inte tandläkarbesöket

Anmäl
2014-08-08 13:19 #2 av: MonicaLagerquist

Kul att ni får hem lilltösen idag. Lite trist för oss att nu inte behövde hämta hem henne och kunde mellanlanda här.
Här hemma fixar vi för fullt inför kvällens kräftskiva.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.