Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

Cornish rex 6 augusti

2014-08-06 12:24 #0 av: Leffe

Mulet ute men varmt.

Har fått smak för detta med lite tågresor. Planerar ett litet dagsbesök i Uppsala och Västerås - fast inte samma dag

Anmäl
2014-08-06 12:34 #1 av: nakenkatt

Här har allt återgått till det normala igen. har börjat jobba, och man är snabbt inne i rutinerna igen. En vecka på västkusten hann det bli, två kattutställningar och en resa till Ullared. Nu ser jag fram emot en ny liten kattfröken som snart kommer att flytta in här. Kul att ha något att se fram emot!!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.