Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

Cornish rex 5 augusti

2014-08-05 12:10 #0 av: Leffe

Vi har konsigt väder. Det kan åska och regna korta stunder. Alldeles för korta stunder för att påverka luftfuktigheten och den kvava värmen. Det hinner inte bli friskt i luften. Sverige är ju egentligen ett ganska litet land, men tänk i vissa delar av landet har vi oväder med översvämmingar som följd och i vissa sådan torka att den största skogsbranden i modern tid i Sverige inte går att fås under kontroll. Det låter ju som vädret över en hel världsdel.

Sköt om er

Anmäl
2014-08-06 10:26 #1 av: Eine

God morgon! Ja TS nog händer det klimatrelaterade saker även i vårt avlånga land. Vi har importerat en fantastisk sommar,och annatFunderar. men det mesta löser sig . 

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.