Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Omplacering

Cornish hane söker nytt hem.

2014-07-01 11:44 #0 av: LolitaRegina

Min älskade Viggo blev ensamkatt förra året och sedan dess har jag känt att jag inte kan ge honom det han behöver längre. Han är extremt social och gosig, och älskar mänskligt sällskap. Vi jobbar för mycket och det bästa för honom vore om han fick bo någonstans där han fick den tid och uppmärksamhet han förtjänar. Han är van vid barn i olika storlekar och intresserad av att gå ut om han får. Jag vill egentligen inte,verkligen inte!!!, omplacera honom, men jag vill att han ska få det så bra som möjligt.

Viggo heter egentligen S*Smultronknoppen Loupy, han har stamtavla, och är född 2006-05-02.

Mejla mig på: liten_bambi@hotmail.com eller ring/sms:a 0768437811.

Anmäl
2014-07-05 20:21 #1 av: Mya

Hej
Jag har skickat in mail via ditt blocket annons
Skulle vara kul att höra mer om Viggo.

Postar även här så du kanske se mailet eller nått sånt

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.