Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

Lördag 28 juni

2014-06-28 09:33 #0 av: [Wiveka]

Idag ska jag vara hundvakt åt två av syrrans hundar då hon har den tredje med sig på hundutställning och hennes man är på MC äventyr på Gotland.

Det är en Ridgeback och en Foxterrier, båda hanhundar. Ska bli spännande då foxterriern har energi för 10 ridgebacks ;)

Anmäl
2014-06-28 11:52 #1 av: Leffe

Då har du att göra. Själv hade jag tänkt åka in till stan och kolla lyxkryssare. Det ska tydligen komma fem stycken till Stockholm den här helgen. Den planen sprack då jag nu såg att jag glömt sätta elrullstolen på laddning.

Anmäl
2014-06-28 12:05 #2 av: MonicaLagerquist

Här kommer det en skur regn med ojämna mellanrum.

Ska väl ta mig i kragen och då över till grannen med deras husnyckel. De har varit bortresta och jag har vaktat katter och hus.

Vi har ju en hankatt på besök och han har parat klart men blir kvar en vecka till så nu testar vi att ha honom lös i huset tillsammans med de honor han parat.

Det fungerar hyfsat  bra.Tjejerna är lite tuffa mot honom men det är så trist att ha honom instängd.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2014-06-28 12:20 #3 av: nakenkatt

regn och regn i staden. jag har också varit djurvakt åt en råtta som kommer ibland när familjen reser bort. Den har precis åkt hem nu. Men vi har också hästar och kaniner i vår vård nu, dottern är i Strömstad hoppas ni andra har lite sol dag.!!!!!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.