Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

Torsdag 26 juni

2014-06-26 09:41 #0 av: MonicaLagerquist

God förmiddag

Har just varit över till grannen och pratat med deras katter och givit dem mat.

Annars så väntar och väntar vi. Tänk att de första 21 dagarna av katternas dräktighet är så lång. Nåväl imorgon har det gått två veckor av Tamaras ev dräktighet.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2014-06-26 09:47 #1 av: nakenkatt

TS håller med dig. Intet är som väntans tider tror jag min morfar sa på sin tid. Man tittar och tittar efter de där röda små kissetuttarna. Här ser ut att bli sol idag. jag ska nog vila en bart idag , är nämligen inkallad för att jobba vaken natt, och det har jag ej gjort sedan 1990. och man är ju liksom ej 25 år precis. ha det så gott alla.

Anmäl
2014-06-26 13:24 #2 av: Leffe

Jag ska ut och inhandla lite olika kryddorför att testa i maten.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.