Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

19 juni

2014-06-19 11:35 #0 av: Eine

God middag ! Efter en fantastiskt intensiv och rolig dag med kattfotografering hos Eivor Rasehorn,vilar jag ut inför Midsommarafton med släkt och vänner.Det regnar här så jag behöver inte sitta på balkongen och lösa korsord..Nörd Men det finns ju att göra inne. Pavlova till exempel. Ska göra marängbotten i dag. Sköt om er.

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2014-06-19 12:13 #1 av: nakenkatt

Här regnar det för fullt men hoppas det har regnat färdigt tills imorgon i alla fall. men just nu ser allt grått ut här i Kumla. Men Midsommarafton lär det bli i alla fall , och man kan träffa sina nära och kära. Själv ska jag träffa min kattallergiska bror , då hemma hos honom förstås. ha det bra alla denna Torsdag!!!

Anmäl
2014-06-19 22:38 #2 av: Bettan

Idag har det regnat och varit kallt. I morgon ska det inte regna, men kallt. Det kommer bli midsommarfirande på Skansen för min del  morgon.

Ha en bra dag

Sport iFokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.