Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

Cornish 18 juni

2014-06-18 08:24 #0 av: Leffe

God morgon på er. Nu ska jag iväg och göra ultraljud på hjärtat sedan ska jag till PAH-mottagningen. Håll tummarna att de då kommer säga att jag slipper använda syrgasen mer.

Anmäl
2014-06-18 08:31 #1 av: MonicaLagerquist

Leffe Håller alla tunnar jag har för att det går bra på läkarbesöket,

Här laddar jag för att försöka komma igång med städningen.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2014-06-18 08:38 #2 av: nakenkatt

Håller alla tummar och tår Leffe. Känner att jag nog har en sommarförkylning på G , men tänker ändå åka på den planerade utflykten idag, vi ska till Vingåker.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.