Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

12 juni

2014-06-12 15:55 #0 av: MonicaLagerquist

God eftermiddag.

Omväxlande väder i Örsundsbro idag.Sol och hagel och åska

Skavsår i öronen. Fy 17 vad löphonor låter illa. Tur att hankaten kommer imorgon.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2014-06-12 17:31 #1 av: Zelda12

I Göteborg är det soligt men blåsigt idag. Har varit iväg och vaccinerat katterna och Hans-Olof har fått sitt ID-chip. Han var så sur efteråt, men glömde det snabbt då de fick hänga med till mitt jobb som ligger precis vid veterinären och hälsa på några kollegor.
Har just plockat fram och strukit burskynke, ska ställa min nya Peterbald-hona på Elfsborgskatten på lördag. Blir spännande:)

Anmäl
2014-06-12 20:00 #2 av: Leffe

Jag har åter varit på Skansen och nusitter jag och väntar på fotbolls-VM

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.