Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

God dag 29 maj

2014-05-29 11:47 #0 av: MonicaLagerquist

Har fixat lite här hemma och nu funderar jag på om man törs sig ut i blåsten.

Mina ögon skulle nog föredra att stanna inne men min kropp behöver röra lite på sig.


S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2014-05-29 11:52 #1 av: Leffe

Jag ska ge mig ut ett ta lite senare

Anmäl
2014-05-29 13:36 #2 av: Eine

Goddagens mitt på Kristi Himmelsfärdsdag! Här busas det på balkongen(katterna) och städas golv(jag). Det blåser fasligt här,inte så kul Vilar huvudet i handen men man kan inte få allt Skämtar.det är ändå en bra dag,jag ska inte klaga. Sköt om er.

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2014-05-29 13:51 #3 av: nakenkatt

Snart dax att åka till jobbet igen. Men imorgon kväll åker vi ut med husvagn och några katter för en camping helg. Ha en trevlig dag ni som njuter av er ledighet. Själv försöker jag ha en bra kväll på jobbet.

Anmäl
2014-05-29 22:13 #4 av: Leffe

Det var lite blåsigt ute. Var borta vid Lötsjön i Sundbyberg och såg denna på den lilla ön. De var två stycken så de var nog ett par

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.