Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

God morgon 26 maj

2014-05-26 08:30 #0 av: MonicaLagerquist

Packar upp,diskar och tvättar allt som vi haft med oss i helgen.

Ska väl straxt börja baka lite tårtor och städa av så att vi kan ta emot ev gäster framåt dagen.

Är trött men går fortfarande på adrenalinet efter helgens utställning.

Inge BIS-ar och sånt men en CH och en IC och tre CAGCIB har vi med oss hem.Tamara blev utan cert tyvärr men är man naken så är man.

Tamara fick två toppenfina bedömningar och domaren igår beklagade djupt att hon inte hade någon päls för han tyckte att hon var gårdagens bästa CRX. Nåväl förhoppningsvis kommer väl hennes päls. Nu får hon vila från utställning och kommer att paras framöver.


S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2014-05-26 09:42 #1 av: nakenkatt

TS grattis till resultaten. jag vart allt lite avis på er när jag fick ta cykeln och åka och jobba istället.

Nu är det ny vecka och nya möjligheter. idag är det ny vecka och nya möjligheter. Lite mulet och ej så varmt idag, men det gör ej så mycket tycker jag. Ha en trevlig dag och en bra vecka.

Anmäl
2014-05-26 10:03 #2 av: Leffe

Grattis.

Soligt idag så det blir åter en tripp till Skansen. Hoppas på färre människor där idag än i lördags

Anmäl
2014-05-26 22:53 #3 av: Leffe

Fast idag var det fullt av skolklasser och dagisbarn

Anmäl
2014-05-27 09:54 #4 av: Eine

Grattis Monica! Det är ändå cert och titlar som tar katterna vidare i karriären. Tråkigt med naken tjeja,men sån var ju min Cous cous också. Anne Gro sade samma sak om henne som domaren sa om din Tamara. Men Cc fick aldrig ngn ordning på pälsen. Dock har hon fått kullar och de flesta är mycket välpälsade. Så var inte ledsen om det inte blir så mycket krull,hon kan bli en snygg och bra mamma.Hjärta

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.