Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

Cornish 25 maj: Sol, sol, sol

2014-05-25 13:54 #0 av: Leffe

Ännu en riktig soldag. Igår var jag på Skansen. Idag hade jag tänkt fortsätta på temat djur. Funderade på Solvalla travbana för att se Elitloppet live. Tur jag inte jag åkte dit. Hade ju inte kunna röra mig i elstolen där. Herre jösses vad publik!

Anmäl
2014-05-25 14:51 #1 av: Mona22

Är på Västerås flyguppvisning. En hel del fina flygplan! Perfekt väder, kan det bli bättre?

Anmäl
2014-05-25 15:08 #2 av: Eine

Grattis alla mammor på Mors Dag Blomma

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2014-05-25 15:57 #3 av: nakenkatt

Sol och värme här också. Hoppas det går bra för alla cornishar som har åkt till Oslo i helgen för att visa upp sig. ha en fortsatt trevlig mors dag.

Anmäl
2014-05-25 16:32 #4 av: lockar

Sol här också. För varmt på natten går nästan inte att sova. Har varit på dansuppvisning idag. Ena barnbarnet hade dansavslutning. Vad duktiga barnen och ungdomar är att dansa. Ha en fortsatt bra dag.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.