Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

Cornish 19 maj

2014-05-19 12:46 #0 av: Leffe

Idag regnar det, men det gjorde det inte igår för då var jag på Djurgården och fotade en massa nostalgi i form av bilar. Idag blir det ett besök hos dietisten.

Sköt om er

Anmäl
2014-05-19 15:24 #1 av: lockar

Har semester den här veckan. Solen har försvunnit igen. Men det finns mycket och göra inne. Blir skönt att vara ledig en vecka.

Anmäl
2014-05-19 15:51 #2 av: Eine

TS du är då aktiv Glad

#1 Ja i går satt vi och slöade på balkongen,idag blir det kokarder,bok och TV för hela slanten Glad Tyvärr måste jag iväg och handla frukt och grönsaker,men jag väntar i det längsta med att plaska iväg..

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2014-05-20 15:39 #3 av: Jess89

TS Låter som att du har haft en strålande dag med bilar. Delar ditt intresse och passar givetvis också på att fota när jag får chansen. Var det mycket bilar? 

Hoppas besöket hos dietisten gick bra.

Vänliga hälsningar Jessica
medarbetare på socialt stöd & Anhöriga

Anmäl
2014-05-20 16:52 #4 av: Leffe

Du kan se några på Motor iFokus Besök på Djurgården, samt på min hemsida under Galleriet

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.