Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

9 maj

2014-05-09 07:57 #0 av: MonicaLagerquist

God Morgon

Här hemma stiger spänningen. Imorgon är det dag 65 för den honan som var här och dejtade Abbe.

Alltid lika spännande att se vad som behagar pluppa ut.

I övrigt är det en regnig fredag.

Bonussonen kommer hit ikväll så jag ska fixa lite gott till oss att äta ska väl baka något också.

Ha en bra fredag.

Det ryktas om att våren kommer med sol och värme redan nästa vecka så vi får väl hålla humöret uppe tills dess.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2014-05-09 09:27 #1 av: nakenkatt

Idag regnar det här. Frida och jag ska gå på Kumlamarknad. Nästan som tradition att det regnar den här dagen. kallt är det också, jag jobbade kväll igår och fick gå med vinterjacka till hembesöken jag hade. Så nu får solen gärna komma hit. I eftermiddag ska jag till veterinären med den årliga vacc av Eddie. Skönt med dropp in vaccination så man slipper boka och passa tider. Hoppas alla får en trevlig helg och att det tittar fram lite sol också.

Anmäl
2014-05-09 11:05 #2 av: Leffe

Här är också regn

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.