Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Utställningar

Nerikes utställningen

2014-05-07 18:30 #0 av: nakenkatt

jag såg att det fanns platser kvar än.är det några som kommer? jag får svar på Lördag om jag kan få en vikarie så jag får ledigt.Hoppas.

Anmäl
2014-05-08 12:09 #1 av: kissan78

Hoppas du får ledigt!! Kommer med 3 nakenfisar då mina cornishar ju är mammor förutom kastraten som inte alls är i showkondition.

S*Kattmillas Cornish Rex & Sphynx  
www.kattmillas.se

Anmäl
2014-05-08 16:24 #2 av: Spotless

Jag kommer! Bestämmer mig imorgon om det blir en eller två dagar. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.