Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

God morgon den 4 maj

2014-05-04 10:22 #0 av: nakenkatt

Eller man kanske ska säga god förmiddag istället. Här är det soligt fast väldigt kallt. Vi pysslar med utehagen till våra grekiska vänner, sköldpaddorna som fått ett eget växthus att bo i på sommaren.Det är lite plock med det för de fodrar ganska så stora utrymmen för att må bra. katterna njuter verkligen av att ligga på solfläckarna och njuta på vår altan.Trevlig Söndag. här kommer en bild på mina vänner.

Anmäl
2014-05-04 13:07 #1 av: Eine

Vilken härlig rad Skrattar

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2014-05-04 14:25 #2 av: nakenkatt

Det har tillkommit en liten kille till på bara två år han är bara 7 cm i diameter.Heter Lilleman. Så nu är de fyra.

Anmäl
2014-05-05 15:07 #3 av: Eine

Oj.Det är inte ofta jag ser såna här djur Glad

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.