Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

God förmiddag 26 april

2014-04-26 10:26 #0 av: Eine

Skriver lite här,så jag slipper ta itu med städningen. Idag känner jag inte för det. Men som belöning efter fejandet ska jag försöka (obs ordvalet ! ) skruva ihop en klätterställning av krångligare och större modell. Förmodligen står jag i en hög av stolpar,skruvar  och plattor och skriker och stampar.

Ni som kan ,ta en promenad i solen  Cool Bäst att ta chansen !

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2014-04-26 12:00 #1 av: Leffe

Hemma, men kan inte ta mig ut ännu. Syrgasslangen räcker 15 meter, men nästa vecka ska jag ev syrgastub att ha på ryggen

Sköt om er

Anmäl
2014-04-26 12:38 #2 av: nakenkatt

TS kan se dig framför mig när du står där bland alla grejerna , jag är väldigt oteknisk och beundrar er som är det. roligt att du är hemma och är med oss Leffe!!!!!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.