Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Allmänt Cornish Rexprat

Undersökning om katter

2014-04-11 16:42 #0 av: Feline_

Hej!
Jag håller på med mitt examensarbete och gör en enkätundersökning. Mitt examensarbete handlar om katter och därför behöver jag din hjälp som kattägare att fylla i enkäten.

Enkäten består av 10 frågor och tar endast någon minut att fylla i.
Jag hoppas därför att så många som möjligt skulle vilja svara på min enkät,

https://docs.google.com/forms/d/147GEzDRX4N-H9C6nwTyUYAKhn5C92uVkweX4Xp7M_rU/viewform

 

Om du har frågor är du välkommen att kontakta mig på,
pica.examensarbete@gmail.com

 

Tack på förhand!

Med vänliga hälsningar Jennie 

Anmäl
2014-04-11 17:17 #1 av: nakenkatt

hejsan, jo jag försökte fylla i enkäten.men insåg att det var nog inte för katt uppfödare.Jag ha sex katter,varav fyra honor och fyra är kastrater.frågorna passar liksom inte in.

Anmäl
2014-04-11 17:24 #2 av: Feline_

Hej!
Tanken med enkäten är att den skall fyllas i en gång per katt, har man fler katter går det bra att fylla i den flera gånger. Ler

Trevlig helg!

/Jennie

Anmäl
2014-04-11 17:30 #3 av: nakenkatt

OK, det var så det var tänkt. Då förstår jag bättre.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.