Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Hälsovård,skötsel,omvårdnad

Kattkläder

2014-04-11 16:11 #0 av: nakenkatt

Visst kan katten ha kläder ibland. Men gillar dom det? mina sphynxar har en tröja på sig efter att de badat vilket ju kan vara skönt då de lätt kan bli frusna. När Eddie är varm igen visar han tydligt att han ej vill ha kvar sin tröja genom att försöka rycka bort den. rexarna har jag provat några småstunder med tröja men inget de gillar speciellt.Förlåt mig om jag skriver om sphynxar men vill visa er en bild.Det är en rysk mannekäng uppvisning för katter! man kan ju få tycka.

Anmäl
2014-04-12 12:29 #1 av: Eine

Mina har verkligen sluppit att klä på sig. De har ju egen päls Skämtar

Nakenkatter kan jag förstå om man sätter på en tröja efter bad eller vid resa i kallt väder etc. har en känsla av att det är husse och matte som tycker det är gulligt med kattkläder,snarare än att katten verkligen behöver det.Men det är bara min enkla åsikt.

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2014-04-12 12:35 #2 av: A_KickEm

Någon liten tröja när det är befogat, men det där...Nä fy - de är katter o inte leksaker. Det finns leksaksaffärer där man säljer Barbiedockor och liknande!


Anmäl
2014-04-12 13:17 #3 av: nakenkatt

#2 ja jag trodde inte mina ögon när jag såg den här bilden.kan tänka mig att en del icke kattägare skulle se det som en komisk bild. Men jag blir ledsen.

Anmäl
2014-04-12 13:36 #4 av: Mona22

Tycker det är ren idioti att ta på djuren kläder om de inte behöver det. För vems skull är det egentligen? Inte är det djurets iallafall.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.