Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

Måndag morgon den 7 April

2014-04-07 07:47 #0 av: nakenkatt

Här är det lika grått och trist både ute och inne. och själv känner jag mig precis likadan. Haft en bedrövlig tandvärk hela helgen, det bultar och pulserar i halva huvudet. och att jag har en otrolig tandläkarskräck gör ju inte saken bättre. men hur som helst har jag fått en tid klockan nio, och för en gång skull ska det kännas skönt att få gå dit. Annars är allt som vanligt idag , jag har ej sett några röda tuttar än på min hona. jag har fått bekräftelsen på nästa utställning som blir i Falköping ,ska bli roligt. Ni får ha en bra dag allihopa, själv ska jag försöka ta mig igenom den.

Anmäl
2014-04-07 08:23 #1 av: Gittan

Tandvärk är bland det värsta som finns

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Anmäl
2014-04-07 13:42 #2 av: Eine

TS Nu känns det kanske bättre? Det är jobbigt med tandvärk.

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2014-04-07 14:46 #3 av: nakenkatt

jo tack jag är hemma och det var en riktig pärs, de fick både dränera och sy. men nu är det över.Jag träffade en helt underbar tandläkare, tänk vad det gör mycket.

Anmäl
2014-04-07 14:56 #4 av: Leffe

Skönt

Anmäl
2014-04-07 15:55 #5 av: MonicaLagerquist

TS -Skönt att det gick bra hos tandläkaren.

Här har det regnat av och till mest hela dagen.

Blev rejält våt under min promenad. Nu står skorna på tork och jackan hänger på tork i köket.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.