Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

Goddag 5/4 2014

2014-04-05 14:37 #0 av: Eine

Här är det lugnt! Är alla som kan ute och jobbar i trädgården? jag bara läser,pysslar och stökar med lite städ här och där. Inte många knop alls.Så skönt!

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2014-04-05 14:39 #1 av: Leffe

I kväll är det en 50års fest. En svägerska fyller år.

Sköt om er

Anmäl
2014-04-05 15:33 #2 av: Mona22

På väg hem från reptilmässan i Norrköping. Fick med mig några kryp =). Ska fixa deras terrariet hemma sedan åka och mecka på oldsen så den blir klar snart.

Anmäl
2014-04-05 18:45 #3 av: Zelda12

I Göteborg regnar det idag och jag har åkt till den stora djuraffären och handlat lite frysmat till hunden och katterna, samt ett gäng leksaker och miniklösträd till lillen.
Han är en riktig piggelin, i går 16 dagar gammal kom han på att det är mycket roligare utanför lådan än i den, så han kryper ur den så fort han kan.
Kollade lite på valp/kattungehagar men hittade inget jag riktigt gillade, bygger nog en av plexiglas i stället. Tills vidare blir det kompostgaller med lakan över, funkar det med. 

Ha en skön lördagkväll hälsar Amanda och katterna

SE*Odd I's

www.oddis.se

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.