Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

29 /3 !

2014-03-29 11:35 #0 av: Eine

God mitt på dagen! Har varit i gång sedan 0730 fast jag inte ville. Men är man pigg så är man.
Storstädning nu och så skönt det blir efteråt. Ska nog sitta på balkongen i solen och slåss med katterna om den bekväma stolen. Ha det gott och glöm inte släcka lamporna mellan 20:30 och 21:30 !
På bilden CH S*Djäknens Cittra, GRX.

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2014-03-29 11:43 #1 av: nakenkatt

Ååå så skönt att helgen är här. Och vilket toppenväder sen!!! Ska nog bli kaffe ute idag. Ikväll ska vi käka varm smörgåstårta med barn och barbarn. Önskar er alla en toppenhelg.

Anmäl
2014-03-29 12:47 #2 av: lockar

Vilken härlig dag, strålande sol. Har varit ute och gått med hundarna i två timmar. Ha en bra helg.

Anmäl
2014-03-29 16:29 #3 av: Leffe

Har varit ute och fotat lite. Varmt och skönt i solen, men kallt i skuggan.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.