Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

God afton 14 mars

2014-03-14 18:02 #0 av: MonicaLagerquist

Nu har vi just ätoit en tre tretters fredags meny.

Mätta i magen myser vi nu framför en härligt varm kakelugn.

Tamara firar sin ettårsdag med lite rått kött och mys i värmen från kakelugnen.


S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2014-03-14 18:06 #1 av: nakenkatt

TS Grattis Tamara. Här är vi lite slöare ikväll. Vi ringer efter pizza.!!!

Anmäl
2014-03-14 20:25 #2 av: Leffe

Gratta Tamera.

I eftermiddags gjorde jag något nytt i mat. Egen tunnpannkaks smet. Det blev faktiskt goda pannkakor. Problemet jag hade var att lyckas vända på dem i stekpannan utan att de gick sönder.

Anmäl
2014-03-15 08:20 #3 av: MonicaLagerquist

#2 Tricket är att ha lagom mycket ägg som binder och att låta smeten stå ett tag och svälla innan man börjar steka pannkakorna.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.