Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

Första dagen i mars 2014

2014-03-01 11:21 #0 av: nakenkatt

God förmiddag på er !!! ja nu är det Mars månad och våren är ej långt borta. Här hemma är allt som vanligt Det rullar på en dag i taget. På kattfronten händer ej så mycket just nu. Jo jag har bytt foder. Jag har bytt till Acana och katterna älskar det. Meliss vart ju ej dräktig trots två besök hos en fin vit kille. Så nu väntar vi med spänning in hennes nästa löp.Hon ska få träffa den vackra stiliga Kasper i Örebro. Vi har ju besökt Kasper och hans matte tidigare.Han är pappa till Ofelias popkull. Det regnar ute så man har ej så stor lust att gå ut. har ägnat morgonen och förmiddagen åt lite pärlpyssel. Det är väldigt avkopplande och rogivande. Ska försöka göra en bondgård. Ha en bra dag.

Anmäl
2014-03-01 17:10 #1 av: Leffe

Tänk idag har jag sovit bort hela dagen

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.