Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

Fredag den 7 februari

2014-02-07 06:30 #0 av: jeenova

Första natten sedan min andra katt hämtades upp för omplacering igår. Det tog hårt, men det var ohållbart. Tur att min lilla troll finns, nu hoppas jag att vi får lite lugn och stabilare tillvaro. Han har varit superduktig.
Ha en fin fredag alla, denna blir min första på länge jag inte har ångest att det blir helg. Ta hand om er.

Anmäl
2014-02-07 06:42 #1 av: Vosstoss

Hoppas att han kommer att trivas på nya stället och må bättre. Tufft för dig, men det måste vara jätteskönt med ett beslut, och förändring av situationen. Nu får du förhoppningsvis lite ro! Trevlig helg! Själv ska jag jobba i helgen, men det brukar vara trevligt på helgerna. Folk är glada och det är lite lugnare. Jobbar på bibliotek :)

Anmäl
2014-02-07 10:41 #2 av: nakenkatt

Skönt när saker ordnar upp sig. jag var hos läkaren igår och fick medicin och en veckas sjukskrivning till, känns inget vidare. Men nu vill jag bara bli bra. Väldigt långsamt blir det att vara hemma.Hoppas ni får en trevlig dag och Fredagkväll mina vänner.

Anmäl
2014-02-07 12:32 #3 av: Leffe

TS vad bra

#1 Ta det lugnt på jobbet

#2 Krya på dig

En lugn dag idag. Den första riktiga aktiviteten idag blir att knäppa igång teven klockan 17

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.