Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

Cornish 2 februari

2014-02-02 12:04 #0 av: Leffe

Vaknade lagom till VM-finalen i bandy i morse. Fick se Sverige göra första målet 27 graders kyla borta i Sibirien innan jag somnade om.

Sköt om er

Anmäl
2014-02-02 12:23 #1 av: nakenkatt

Här är det förkylt för hela slanten. Morgonrock och raggsockor är det som gäller här. Kommer säkert bli hemma Måndag och Tisdag i alla fall. Ute är det massor med snö och mer lär det bli. Nu är sommaren långt borta. Alla katterna ligger och sover framför den öppna spisen som sprakar så skönt. Ha en bra Söndag eftermiddag.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.