Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Kattmat, sand och tillbehör, böcker

Kattströ

2014-01-21 12:53 #0 av: Rolf nilsson

någon som kan föreslå bra kattströ,dammfritt helst inte klumpar och det får inte kosta för mycket

mvh

rolf nilsson

Anmäl
2014-01-21 16:37 #1 av: Zelda12

Vi använder Cats Best Öko Plus, den är gjort av trä men är som vanlig kattsand i "konsistensen", bara lättare. Den klumpar dock, men en stor fördel är att den går att spola ner i toan eller kompostera. Luktar ingenting.
Dessutom är den billig...


Mvh Amanda

Anmäl
2014-01-23 20:39 #2 av: Wand

Jag tycker att crystal clean eller vad det heter är oslagbart. Påsarna är dyra men räcker dubbelt så länge som billig sand då man inte behöver byta sand lika ofta.

Dock så har jag även upptäckt att ToaLätt är underbart OCH prisvärt! Det luktar inte så mycket, dammar inte och sprids inte ut i hela hemmet via deras tassar. Blinkar Detta strö går även att köpa på t.ex granngården för en hundring, och då får man 18kg.

Power is when you've got all the justification to kill,  and you don't

Anmäl
2014-01-25 20:06 #3 av: Vrethagens

Pee Wee - fungerar jättebra för mina tjejer, även om några var misstänksamma från början. Som små pellets som absorberar upp vätskan och finfördelar sig. Tycker det är bra både ekonomiskt men även att det går att kompostera.

Mvh Åsa


Anmäl
2014-01-25 21:33 #4 av: ChristinaSwe

Pee-Wee är oslagbart, tyvärr får man räkna med 3-4 veckors inskolningstid, men helt klart prisvärt, dammfritt och en svag doft av skog i badrummet.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.