Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

Tidig morgon den 21 januari

2014-01-21 06:15 #0 av: nakenkatt

Det är kallt och mörkt ute.vaknade mycket före klockan idag med magvärk.Men det måste bara ge sig för jag har massor att göra på jobbet idag.Kom hem kl sex i går efter ett långdraget möte.All daglig verksamhet här i stan ska omorganiseras,istället för grupper som vi hitills haft ska det bli aktivitetsgrupper.Vi har fått tilldelat efter intresse osv.jag kommer enbart jobba med aktiviteterna djur och bakning. vi kommer hålla till på en hästgård och utföra div stalljobb samt ridning.Ska bli kul men det är så mycket som ska klaffa innan allt är igång.ha en trevlig dag allihopa vad ni nu tänker hitta på idag!!

Anmäl
2014-01-21 08:41 #1 av: MonicaLagerquist

God Morgon.

Tvättar för fullt och ska väl straxt ge mig ut i syrummet för att kola om jag har fyra lika burskynken som ska med till NERKs utställning eller om jag måste sy ett till.

Nakenkatt-Det låter spännande. Skönt att du  slipper bo granne med jobbet nu.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2014-01-21 11:48 #2 av: Leffe

TS detta låter ju riktigt intressant. Tror det kan fungera bra.

#1 Ta det lugnt bara

Sitter här med Sessan i knät. Hon väntar på att jag ska gå till fåtöljen för att se tennisen i teven och lägga filten över mig så hon kan lägga sig under den.

Sköt om er

Anmäl
2014-01-21 12:41 #3 av: Eine

TS det blir ju roligare om man kan bestämma en del själv! Lycka till.

#1 Du är duktig du! Syr och grejar!

#2 Hoppas du är fri från förkylningen .

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.