Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Planerade kullar

Har blivit lurad

2014-01-16 16:50 #0 av: nakenkatt

Min Meliss visade inte några hallon röda tuttar kring den aktuella dagen.men när hon sedan började må illa till och från i en vecka började jag undra.jag kollade och kollade,tuttarna vart större men ej så röda som de har varit vid tidigare dräktigheter.Men nu är jag hemma och Jo Meliss är rund om magen.Så runt den 1 Februari hoppas vi få se något resultat.Den blivande fadern heter Nattsmygaren Flying solo och är en kritvit herre.

Anmäl
2014-01-16 16:57 #1 av: nakenkatt

Om någon undrar varför Meliss har en pava rödvin bredvid sig,finns det en rolig historia bakom det.Jag fick nämligen två sådana flaskor av min dotter i julklapp ett år.jaha trevligt tänkte jag som tycker om ett glas vin någon gång ibland tillsammans med lite goda ostar.Den kvällen kom och jag dukade fint i rummet till mig och gubben med ost och div små plock.Men när vinflaskorna skulle öppnas visade det sig att det var ej vin,det var två stearin ljus jag fått.Gissa min dotter har haft roligt åt detta.

Anmäl
2014-01-16 18:02 #2 av: Mona22

Hoppas det blir några fina bebisar. hoppas på några jag med. 

Anmäl
2014-01-16 18:16 #3 av: nakenkatt

#2 ja det ska verkligen bli kul att se vad vi får.

Anmäl
2014-01-17 10:04 #4 av: Eine

TS Lycka till! Och erkänn att du ger dina katter fint rödvin en gång om dagen,då det är bra för hjärtatHjärta

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2014-01-17 15:35 #5 av: nakenkatt

okey Eine,vad tror du om mattes blodtryck då???? kanske rena dundermedicinen.

Anmäl
2014-01-17 16:14 #6 av: Eine

Bara prova! Annars är det bra att skippa saltet om man har högt bt.

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl