Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Omplacering

Vi söker kompis till Anthon!

2014-01-15 11:35 #0 av: AbigailGabble

Hej!

Det var flera år sen jag var aktiv här, men nu söker vi en omplaceringskisse till vår Anthon (S*Weminas Anthon Berg). I våras förlorade vi vår älskade kisse Peter (som syns på min avatar, S*Weminas Peter Brown) då han utvecklade cancer i levern. Han är ofantligt saknad, vår lille kattkille!

Så nu är Anthon ensam kvar, och vi skulle gärna vilja hitta en mysig kompis till honom. Egentligen hade vi velat göra en insats och ta oss an en hittekatt, men jag är lite känslig för de flesta huskatter, så det törs vi inte. Istället vill vi gärna hitta en mysig omplaceringskatt som av nån anledning behöver ett nytt hem.

Anthon är snart 7 år, och vi vill helst ha en katt i liknande ålder, så att de matchar varann vad gäller "spring i benen"... :) Vi kan även tänka oss en Devon rex!

Om ni hör nåt får ni gärna höra av er! Vi, min man och jag, bor i Göteborg (lägenhet med innätad balkong), är ofta (och då menar jag i princip mer än i stan) i sommarstugan några mil utanför, där katterna har möjlighet att gå ut i trädgården under uppsyn. Vi har inga barn.

PM:a eller ring på 0708-174545!

Hälsningar, Anna

Anmäl
2014-01-20 19:30 #1 av: rexmamma

Hoppas ni hittar den perfekta kompisen till snälla Anthon!

Kram Mia

Anmäl
2014-01-21 12:39 #2 av: Eine

Du har förstås redan tittat in på Nordiska rexringen?Vi har katter till omplacering ibland.Mot en låg summa.


Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2014-04-29 13:22 #3 av: AbigailGabble

Jag puttar upp det här, vi har ännu inte hittat vår nya familjemedlem. :)

Vi har fått några förslag, men de har alla varit långt bort, och då det handlar om en vuxen katt tycker vi att det känns viktigt att vi kan träffa kissen ett par gånger innan beslut. :) Och att ägarna kan träffa oss!

Så om nån hör nåt om nån kisse som behöver nytt hem inom rimligt avstånd från Göteborg (10-15 mil, sådär) så kan ni väl höra av er!

Anmäl
2014-04-30 10:20 #4 av: Vixxen

Förslag!
Varför inte skaffa en kattunge? En sjuåring tycker bara det är kul med en ny aktiv kattkompis och vet att säga ifrån om det blir för intensivt!

                                                                                               

Anmäl
2014-05-01 11:16 #5 av: AbigailGabble

#4: Det är vi människor som inte är riktigt sugna på en kattunge just nu... :) Men om vi inte hittar en vuxen kisse som funkar så är det självklart ett alternativ.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.