Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Dagens citat, dikt eller visdomsord!

Dagens klok ord

2013-12-28 19:52 #0 av: MonicaLagerquist

Det  spelar inte  så stor roll vad man äter mellan jul o nyår. Det viktigaste är vad man äter mellan nyår och jul....

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2013-12-28 20:14 #1 av: nakenkatt

ja det är så sant.Jag måste bara tala om att jag ej smakat en enda kaffebröd eller godis på hela julen.!! och jag har kommit igång med promenaderna,riktigt stolt över mig själv nu.

Anmäl
2013-12-29 13:08 #2 av: Eine

Kloka ord Tummen upp

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.