Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

12 december 2013

2013-12-12 12:45 #0 av: Eine

Missat morgonen tydligen. Ska på liten julfest i kv'll i en förening jag är aktiv i. det blir fint med lagad mat och trevligt sällskap. Funderar på om jag ska beställa båt dit.Men det blåser så pass så jag tror det mesta torkar upp. 

Ha det gott,strunta i att stressa till jul,det är bara så onödigt Nörd

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2013-12-12 12:48 #1 av: Leffe

Var på besök hos min dietist idag och hon blev glad för jag har åter gått ned litet i vikt.

Eine ha det trevligt i kväll.

Sköt om er

Anmäl
2013-12-12 21:44 #2 av: MrsCecilia

Äntligen hemma! Borta bra men hemma bäst, i morgon är det jobbdag igen. 

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.