Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

Cornish 7 december

2013-12-07 18:24 #0 av: Leffe

Ja då har man idag varit och tittat på en massa olika hundraser på Stockholmsmässan. Några raser jag aldrig tidigare hört talas om fanns med.

Sköt om er

Anmäl
2013-12-07 18:33 #1 av: Zelda12

Jag har varit och tittat på katter på Ädelkattens utställning i Göteborg. Hade inte med min egen eftersom hon är stoppad, måste åka till Norge och jaga sitt sista cacib. Men då fick jag ju sovmorgon istället och det var roligt att se de fina cornisharna som var där:) Fick även träffa vår Zeldas uppfödare som var där med tre fina svarta krull.
Köpte Royal canines utställningsväska till mig själv i tidig julklapp:) Och schampo till bra pris katterna och hunden.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.