Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

God morgon 3/12

2013-12-03 09:47 #0 av: MonicaLagerquist

Hoppas att alla mår bra och inte känner av någon julstress ännu.

Idag ska jag försöka att få till en specialbeställd kattsovpåse.

Önskemålet är att den ska ha dun istället för vadd som stoppning.


S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2013-12-03 10:05 #1 av: Leffe

Julstress vad är det? Ska ut och köpa mitt favoritkaffe till extrapris idag. Zoegas är absolut det godaste kaffet, men så dyrt.

Sköt om er

Anmäl
2013-12-03 14:24 #2 av: Eine

Har slutat stressa,för då är det inte roligt längre med jul. Jag ska köpa enkla julklappar och inte många,jag ska baka lite gott och ge bort det mesta av det,och så städa och pynta lite. Men julgran och det sista tas inte fram förrän natten till julafton. Jag vill inte ta ut ngt i förskott och tycker var dag ska få vara sin egen. Och framför allt vill jag tänka på varför vi firar jul. Inte för att jag är överdrivet religiös,men jul handlar inte om pengar och massor av presenter och överätande. Jul handlar om ett kärleksbudskap.

Ha det gott Hjärta

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.