Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

Cornish 22 november

2013-11-22 12:40 #0 av: Leffe

Kom precis på att det är fredag idag. Inte för att det spelar så stor roll längre, men man kan ju påminna sig hur det var när arbetsveckan närmade sig slutet.

Hur som så tycker jag ni ska sköta om er

Anmäl
2013-11-22 12:57 #1 av: nakenkatt

javisst är det fredag idag.Min sjukvecka går mot sitt slut,jag hoppas den som kommer blir bättre.Jag har virkat lite monster på förmiddagen i olika färger.Har faktiskt också slängt ihop en sockerkaka till gubben kommer hem.katterna sover som de brukar så här dags på dagen.Men inte behagar damen som ska löpa sätta igång med det idag heller verkar det som.Restan av dagen blir lugn,lite god mat till kvällen och en lugn TV kväll är väl det som väntar här.Ha en skön Fredag.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.