Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Övrigt

Kastrerade kissar

2013-11-20 19:25 #0 av: texasmamma

Förra veckan var det dags för veterinärbesök och kastreringen. De har nu hunnit bli drygt 6 månader, tiden rinner bara iväg. Nox vägde 2,75 kg och ser ut att utvecklas till en stor, långbent snygg kille. Umbra vägde 2,0 kg och är en liten nätt söt tjej.

Här finns några bilder (Länkar till två blogginlägg)

http://piasbilder.wordpress.com/2013/11/13/nu-ar-de-kastrerade/

http://piasbilder.wordpress.com/2013/11/17/fototriss-del-239-cirklar/

Anmäl
2013-11-23 13:42 #1 av: [inanna56]

Vilka sötnosar!!

O ja, vad katter hatar tratt. Veterinären sa till mig när jag kastrerade mina 2 cornishar Smilla och Isy att de skulle ha tratt i 10 dagar och inte hoppa !!! utan ligga på en filt på golvet. Jaja, så bra gick det. Det första båda katterna gjorde var att hoppa upp på köksbordet.

När det gäller Smilla var det stängt kök och tratt i 10 dagar. Men med Isy tog jag bort tratten helt efter att ha observerat henne ordentligt att hon inte slickade sönder såret och så öppnade jag köksdörren (hon stod bara där och skrek annars). Det gick helt utmärkt. Blev inte så mycket hoppande,hon låg ju mest och sov den första tiden.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.