Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

Eftermiddag 11/11

2013-11-11 16:01 #0 av: Eine

Vilken sorglig dag,stackars människor på Filippinerna. Här sitter vi med fjuttbekymmer som vilken hårfärg vi ska välja eller vad vi ska göra i helgen,eller är sur på gubben som inte diskat. Visst vi ska också leva vårt liv,men jag känner hur mina små bekymmer är inget i jämförelse. Och inget kan jag göra akut. Jag skulle gärna bjuda in en hemlös familj att dela min soppa och mitt bröd och ge dem tak över huvudet en period. Visst kan jag skänka en slant,men det hjälper ju inte just nu.

I övrigt är det mesta som vanligt,förutom att jag måste låna dator,så jag är inte så flitig på nätet en period.

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2013-11-11 16:05 #1 av: nakenkatt

TS ja visst är det så.man ska vara glad för det man har och inte hänga upp sig på småsaker.Visst skulle man vilja hjälpa några stackars människor.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.