Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

God morgon 6/11

2013-11-06 09:23 #0 av: MonicaLagerquist


Glad som en lärka.Igår kom de sista pappren från Ryssland så nu kan jag regga om Tamara till SVERAK. Postade pappren redan ogårkväll trots regn och mörker. Sen fick jag ett mail från labbet att Abbes DNA svabbar anlänt så nu tar det bara 2-6 arbetsdagar innan jag vet om han är PRA fri och vilken blodgrupp han har.

Idag ska jag pyssla lite med pappersjobb inför Cissis flytt till Östersund på lördag.

Har en del disk också att pyssla med. Vi var utan vatten från halv fem igår tills i morse så det samlade på sig lite.

Ha en bra dag.Snart har vi avverkat en vecka av årets tristaste månad.

 

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2013-11-06 11:17 #1 av: Leffe

Monica kan bara säga toppen angående papper och vatten

Jaha då har man varit och lämnat blodprover igen och passat på att handlat lite fotbollsmys till kvalmatchen på teve i kväll.

Sköt om er

Anmäl
2013-11-06 17:38 #2 av: nakenkatt

TS spännande tycker jag att se vad det blir för svar på abbes blodgrupp!!!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.