Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

1 november

2013-11-01 09:03 #0 av: MonicaLagerquist


God morgon denna kyliga fredagsmorgon.

Vi sak straxt in till Uppsala för att fylla på skåp och hyllor.

Passar på att lämna beg kattsand till återbruket när vi änså är inne i stan.

Ha en bra fredag

 

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2013-11-01 09:31 #1 av: MrsCecilia

I dag är jag flexledig, fantastiskt skönt att bara ha en dag för sig själv. Jag tänkte nog åka och spana lite i affärer.

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl
2013-11-01 16:52 #2 av: Leffe

Jag vill ha det till lördag idag. Troligen för att det är massa hockey en fredagkväll. Gillar inte det för det kommer då gå åt två påsar chips - en till hockeymatchen på teve och en till fredagsmys.Skrattar

Anmäl
2013-11-01 17:05 #3 av: nakenkatt

ja då var det fredag igen då.Ska käka en sallad ikväll.Var till läkaren för den årliga kontrollen och han var ej så nöjd med mitt blodtryck.Frågade givetvis hur det var med vikten........... jo den är det ju ej så bra med.Måste försöka röra mig mera och skippa fikabrödet.Så hoppas ni får en trevlig kväll allihopa,och du med Leffe med dina chipspåsar.Mums.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.