Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

Cornish 26 oktober

2013-10-26 14:26 #0 av: Leffe

Tänk att det är i slutet av oktober och det är fortfarande varmt. I alla fall här i Stockholmsområdet. Läste precis att det ska komma storm över Götaland och massa snö i Norrland. Så vintern kommer allt närmare.

Här hemma då. Jo här var Pysen sur för jag sov för länge. Han skulle kelas. Fröja var sur för hon ville ha ny blötmat. På förmiddagen duger inte torrfoder åt henne. Sessan blev sur för att jag vaknade för hon sov så gott bakom min rygg.

Jag själv är sur för jag sov så länge

Sköt om er

Anmäl
2013-10-26 17:41 #1 av: Eine

det lät surt måste jag sägaTystSkrattar

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.