Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

God förmiddag 25 okt.

2013-10-25 11:54 #0 av: Mona22

Är Påväg ner till Skåne just nu. Ska hälsa på syrrorna. Såg i morse att det är stor chans för att det kommer krulliga kattbarn i december. Traxxas är dräktig om hon inte luras. Hoppas på en vit hona till mig så man kan få sin vita någongång. Ha en bra dag allihopa.

Anmäl
2013-10-25 12:04 #1 av: Leffe

Ha det trevligt i Skåne

I dag ska köpas kylplatta till lap topen och eventuellt väska till den - ja inte till plattan utan till datorn. Katterna har ockuperat sängen, som jag lämnade för ett tag sedan.

Sköt om er

Anmäl
2013-10-25 12:16 #2 av: Eine

God förmiddag!Visst är det denna helgen vi ska ställa om klockan? Jag tycker vi ska skippa hela den grejen. Det gör ingen skillnad egentligen Tyst.

Ha det gott alla.

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2013-10-25 12:19 #3 av: Leffe

#2 Jo det är det. Fattar inte varför man inte ändrar klockan en halvtimme och sedan låter det vara så

Anmäl
2013-10-25 12:27 #4 av: Eine

haha,ja Leffe,eller varför inte strunta i allt.Glad

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2013-10-25 19:43 #5 av: MonicaLagerquist


God afton

Här är vi tagna efter dagens begravning.

Borde ha fixat lite inför morgondagen men jag orkar helt enkelt inte.Det får bli en stilla kväll och ett glas rött. 

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.